Catering

Catering

Forestil dig det perfekte arrangement, hvor du helt afslappet bare kan læne dig tilbage, nyde dine gæster, være tilstede under festen og have tillid til at der er styr på mad, servering og opvask. Det lyder fantastisk, gør det ikke? Med catering fra Kragerup & Ko er det muligt.

 

Catering med passion

Hos Kragerup & Ko står passionerede kokke ude i køkkenet, og tilbereder den fantastiske catering mad, som du har valgt til netop dit arrangement. Du kan enten lade dig inspirere og vælge én af Kragerup & Kos skønne og velsmagende catering menuer eller sammensætte din helt egen i samarbejde med de dygtige fagfolk. Uanset hvilken løsning inden for catering, du vælger, så skal du blot slappe af, og lade dem stå for arbejdet.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det vil vi gerne love at det ikke er. Når du bestiller catering fra Kragerup & Ko får du en helt særlig oplevelse, hvor du kan give dine gæster en smagfuld og unik catering anretning, hvor der er kælet for detaljerne og de gode råvarer. Passionen driver værket, og de gode råvarer er udvalgt ud fra viden om at gode råvarer giver gode resultater. Mangler du catering i Københavnkan vi varmt anbefale Kragerup & Ko.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *