Catering

Catering

Kragerup & Ko er en veletableret catering virksomhed, der gennem årene har glædet mange danskere med lækre catering menuer.

 

Moderne catering med personlighed

Hos Kragerup & Ko skiller de sig ud fra andre catering firmaer, ved at lave luksusmad til konkurrencedygtige priser. Det er et skønt alternativ til mad ud af huset, og du kan være sikker på at din catering menu kokkereres af dygtige, faguddannede kokke, der arbejder ud fra en forkærlighed til de gode råvarer og med den passion for den gode velsmag.

Kragerup & Ko er leveringsdygtig i catering af både moderne karakter og traditionelle retter. Alle deres standardmenuer er nøje sammensat i forhold til årstid, råvarer og passionen for samspillet mellem de forskellige sanseindtryk. På den måde, er du sikker på at din catering fra Kragerup & Ko giver dig lige dét mere end alle de andre kan tilbyde.

Kragerup & Ko kan både levere catering der er fremstillet i deres store køkken i Glostrup og leveres klar til servering på bordene eller buffeten, eller de dygtige kokke kan bookes til at komme hjem til dig og klare maden. Er det den helt store fest der er gang i, kan Kragerup & Ko også være behjælpelige med søde tjenere, der kan opvarte jer hele aften, så I ikke skal tænke på noget, efter at have bestilt catering i København.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *