Catering

Catering

Kragerup & Ko er klar med catering menuerne, og leverer gerne maden til din næste fødselsdag, konfirmation eller sammenkomst så du får mere tid til dine gæster.

 

Bag om catering menuen

Bag Kragerup & Ko catering menuerne står et hold af dygtige kokke, som alle er udvalgt ud fra passionen for god madlavning, kendskabet til de gode råvarer og kreative udfoldelser i køkkenet. De sirlige detaljer bliver udarbejdet ned til mindste detaljer, og ambitionerne for god catering er høje.

Catering fra Kragerup & Ko er indbegrebet af kærlighed til god mad. Alt er muligt, så længe kvaliteten er høj, og derfor kan du også være sikker på altid at få det bedste af det bedste, når du bestiller catering herfra. Skal du imponere dine gæster med noget der virkelig slår benene væk under dem, så ring til Kragerup & Ko, og lad dem klare det hårde arbejde. Så kan du slappe af, hygge med dine gæster, og nyde festen uden at skulle tænke på alt det kedelige. Bestiller du menu til bordservering, kan Kragerup & Ko også være behjælpelige med det sødeste serveringspersonale, som opvarter dig og dine gæster hele aftenen.

Kragerup & Ko er god catering i København og omegn.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *