Catering

Catering

Catering fra Kragerup & Ko kan være mange ting, fra de store tre-retters menuer til tapas og fingerfood, eller luksuriøse buffeter. Kragerup & Ko sørger for at du altid får leveret catering af

 

Catering fra Kragerup & Ko

Kragerup & Ko bruger kun de bedste ingredienser og råvarer, og i køkkenet, står et kreativt, talentfuldt og erfarent team for at gøre din catering til en unik og mindeværdig begivenhed. Det gælder uanset om du hyrer dem til catering til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, firmafester eller havefester med familie og venner. Fra det mest intime måltid til en storskala gallamiddag, kan Kragerup & Ko være behjælpelig med catering i særklasse. Her får du en catering menu hvor “hver detalje tæller” og er med til at skabe en fejlfri enestående middag for dig og dine gæster.

Din smag, din vision, din passion for de ting i livet, der betyder mest, driver Kragerup &Ko’s kreative catering proces. Uanset om du kræver firmafester eller planlægger et bryllup i gammel herregård stil, så lad dem skabe den perfekte catering oplevelse til dig.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *