Catering

Catering

Catering fra Kragerup & Ko kan bestilles til alle lejligheder. Ingen fest er for stor eller for lille, for hos Kragerup & Ko handler det om madglæde, passion for gode råvarer og energi på bordet. Et eksempel på en fantastisk catering løsning fra Kragerup & Kos køkken, er deres overdådige bryllupsmenu København, som kan få mundvandet til at løbe, hos selv den mest kræsne gæst.

Om Catering

Hos Kragerup & Ko ved de at maden er en essentiel del af ethvert vellykket bryllup. Catering til den store dag er derfor udarbejdet med udgangspunkt i spændende og unikke retter, som du finder på Kragerup & Kos menukort, og som kan sætte fantasien i gang, hvis I savner inspiration. Står I for at skulle arrangere vinterbryllup i de kommende mørke måneder, har vi blandt andet længe sukket over catering forslag som torsk rullet i peberbacon, pastinakpuré, rosenkål og syltede jordskokker eller en toplækker mørk chokoladefudge på browniebund, vaniljeis og syltede kirsebær.

Uanset om det er til reception, buffet eller tallerkenservering, så er Kragerup & Ko på mærkerne for at servere det bedste af det bedste. Og I kan naturligvis også kontakte firmaet for catering, hvis I allerede har dagens menu klar og ved præcis hvad I vil have. Det er jeres dag, og jeres valg.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *