Catering

Catering

Er det tid til god mad i København og omegn, catering af højeste kvalitet og ”the best of the best” catering bestilt udefra? Så skal du helt sikkert overveje om Kragerup & Ko ikke skal være din cateringleverandør!

Fantastisk catering med uanede muligheder

Firmaets cateringkøkken ligger i København, og hver dag serveres der herfra alt fra frokostordninger til store catering menuer i hele hovedstaden og omegn. De to folk bag navnet har mange års erfaring fra både ind- og udland, og har med succes udnyttet deres kompetencer til at lave lækre og velsmagende cateringmenuer og buffeter til både den uformelle middag, som til den store fest med venner og familie. Der tages højde for særlige ønsker til cateringmenuen, og alle retter laves fra bunden med blik for årstidens råvarer.
Mulighederne for cateringer mange, men hvis I har arrangementet, har Kragerup & Ko maden, og tiden til at servicere jer. Med dem som samarbejdspartner behøver I ikke tænke på noget selv, for deres dygtige kokke kan både kokkerere i deres eget køkken, eller i jeres.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *