Catering

Catering

Hvis du har brug for catering til næste års store fest for konfirmanden, kan du med fordel undersøge muligheden for catering konfirmation hos Kragerup & Ko.

Om Catering

En catering menu fra den Københavnske madleverandør, sikrer at du og dine gæster får den lækreste og mest velsmagende mad serveret. Der arbejdes med sæsonens varer som udgangspunkt, og alle råvarer hendes friske samme morgen.

En konfirmationsbuffet catering fra Kragerup & Ko kan for eksempel indeholde carpaccio af oksefilet med krydderurter, rucola og høvlet parmesan eller kyllinge ”sticks” med jamaicansk ”jerk spice” og youghurtdip. Det burde sikre velsmag og glade maver hos både store og små. Og skal det være mere ungdommeligt kan der serveres mini pizza med tomat, basilikum og mozzarella og mini burgere med Aïoli og hjemmelavet ketchup.

Catering til jeres dag kan også let indeholde de større retter som kalveculotte med citrontimian og små kartofler med citronolie og purløg. Til den søde tand kan eksempler på en lækker dessert være italiensk tiramisu, chokoladebrownies eller eksotisk frugtsalat med ingefær og vanilje. Hertil råcreme.

Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *