Catering Ballerup

Catering Ballerup

Kragerup & Ko har gjort det til deres levevej at levere udsøgt catering Ballerup, der er baseret på friske råvarer i sæson, fantasifulde menuer og stilfulde anretninger. Som catering Ballerup firma, henvender Kragerup & Ko sig til alle, både private der ønsker catering til private arrangementer med familie og venner, samt virksomheder og erhverv, der har brug for receptioner med mere.

 

Alsidig catering Ballerup

Ved at vælge catering Ballerup fra Kragerup & Ko har I mulighed for enten at bestille catering Ballerup der leveres færdiglavet og klar til servering på smukke fade der kan stilles direkte ind på buffetbordet – Eller I kan hyre en privat kok, der laver maden hos jer og enten buffetanretter eller portionsanretter. Mangler I serveringspersonale til at stå for jeres catering Ballerup og gæster, kan firmaet også være behjælpelig med det.

Kragerup & Ko catering Ballerup er bygget til at være så fleksibelt som muligt, og til at give dig den bedste og højeste kvalitet, som opfylder alle drømme. Enhver lejlighed er speciel, både små og store anledninger, og den private, personlige service bygget på omtanke og kærlighed til god mad, er altid tilstedeværende.

Catering-Ballerup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *