Catering Glostrup

Catering Glostrup

Kragerup & Kos ekstraordinære private catering Glostrup menuer er opmærksomme på alle elementer, såsom budget, størrelse, baggrund, forhåbninger og så videre. Når du lader Kragerup & Ko stå for din catering Glostrup, vil du opleve at de sørger for at koordinere hele menuen for dig.

Det dygtige team af kokke kan være behjælpelige til både firmafester og private arrangementer med alt fra varme kanapéer, hors d’oeuvre, varm og kold mad, buffet til frokost og middag, gourmetmåltider til formelle middage, og en vifte af kager og desserter som kan udvælges i henhold til størrelsen af festen og dine præferencer.

 

Catering Glostrup du ikke går galt i byen med

Kragerup & Ko leverer skræddersyede catering Glostrup løsninger til små, mellemstore og store organisationer og fester i hele København og omegn. Der er kendte for at levere mad til kunder på tværs af en række segmenter og krav, og kan altid finde løsninger på dine ønsker og problemer. Deres ekspertise kombineret med banebrydende og velsmagende glæder dagligt deres mange kunder, og de tilbyder en bred samling af føde- og drikkevarer løsninger, med køkken tjenester, der er inklusive borserveringer, buffet catering, stående buffet arrangementer og meget mere.

catering-glostrup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *