Catering København

Catering København

Hvis du mangler en god og professionel catering København til både Storkøbenhavn og resten af Sjælland, så kan du med ro i sindet ringe til Kragerup & Ko og få et godt tilbud. Her står de klar for at tage imod den næste glade kunde, der ønsker velsmagende mad til en god pris.

 

Catering København af højeste kvalitet

I Kragerup & Kos store køkken i Glostrup er der plads til et stærkt team af professionelle kokke, der alle er valgt ud fra deres passion for catering København mad, deres trang til friske og lækre råvarer og sans for detaljer og kvalitet. Med et så unikt hold af dygtige kokke og køkkenpersonale er du sikret en fantastisk catering København hver gang du bestiller.

Hos Kragerup & Ko står en god del af personalet op mens det stadig er mørkt og vi andre sover. Det gør de, for at de altid er i stand til at udvælge de bedste og mest friske råvarer hos leverandørerne. Alle råvarer håndplukkes med blik for friskhed, smag, duft og udseende. Når disse elementer forenes i en skøn kulinarisk anretning, sikrer det velsmag og god mad hele vejen igennem. Det kommer dig til gode som kunde, for med så høj kvalitet er du sikker på at din catering København ordre vil mætte alle maver, uanset hvor mange du skal servere for, og uanset om det er til privatfesten, firmafrokosten med buffet København, det store arrangement eller den lille hyggelige samling.

Catering-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *