Catering konfirmation

Catering konfirmation

Det er den unges særlige dag. Du ønsker at sikre, at alt er perfekt. Lad Kragerup & Ko sørger for at din catering konfirmation sidder lige i skabet. Her får du en service ud over det sædvanlige, idet de uddannede kokke arbejder side om side med dig, for at skabe en spektakulær menu, der opfylder alle jeres drømme. Via klar kommunikation og samtale, sikrer Kragerup & Ko sig at jeres catering konfirmation menu bliver perfekt, og præcis hvad I kunne tænke jer. Derefter sørger de naturligvis for resten.

 

Den perfekte catering konfirmation

Med Kragerup & Ko får I den perfekte catering konfirmation menu, og I bliver hjulpet med at træffe alle de rigtige valg, og eventuelt også spare penge, hvis dette ønskes. I det store industrikøkken, hvorfor den meste mad laves dagligt, står kokkene klar til at sparre med jer om velsmagende råvarer, komplimenterende retter og sammensætninger, samt hvordan I eventuelt kan tænke i alternativer og få en billigere catering konfirmation.

Kragerup & Ko sørger ganske enkelt for at give jer den bedste oplevelse for både jer og jeres gæster, samtidig med at I kan læne jer tilbage og nyde dagen sammen med konfirmanden. Mangler I serveringspersonale, kan Kragerup & Ko også være behjælpelige på dette punkt, og give jer en helstøbt catering konfirmation oplevelse.

catering-konfirmation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *