Catering konfirmation

Catering konfirmation

Ønsker I den perfekte catering konfirmation menu? Så kontakt Kragerup & Ko hvor I får fantastisk service, såvel som udsøgte retter.

 

Catering konfirmation i alle størrelser

Er det den helt store catering konfirmation der er tale om, kan der startes med champagne, vin eller cocktails, mens der serveres hors d’oeuvres i de smukke omgivelser, efterfulgt af en fabelagtig catering konfirmation menu, sammensat efter jeres ønsker og drømme, og som serveres ved bordene. Her vil Kragerup & Ko kokkene altid kunne vejlede jer til den bedst sammensatte menu. Det kan også være at I ønsker en udsøgt catering konfirmation buffet, med masser af mørt kød, friske skaldyr, sæsonens grøntsager og hvad I ellers måtte ønske. I så fald bliver der opstillet langborde med overdådige catering konfirmation retter serveres på fade.

For de mindre selskaber er der også masser af muligheder, for Kragerup & Ko er stolte af at kunne tilpasse en menu til både små og store festligheder. Det eneste de aldrig går på kompromis med, er kvaliteten. Den er altid i højsædet, også når du blot bestiller en mindre catering konfirmation servering. Det eneste du skal gøre, er at lade kokkene vide hvilken catering konfirmation du har behov for, så står de for resten, således at du kan få en afslappende og fantastisk dag med gæsterne.

catering-konfirmation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *