Catering konfirmation københavn

Catering konfirmation københavn


Konfirmationen er den helt store begivenhed for en teenager. Det er den dag hvor man begynder at føle sig voksen, og det er ofte den første fest man for alvor er med til at planlægge selv, sammen med mor og far. Alt skal være perfekt, lige fra pynten til blomsterne og maden. Sidstnævnte kan Kragerup & Ko stå for, så skal I til at lede efter ”catering konfirmation københavn” på nettet, kan I nu spare søgningen. Det københavnske cateringfirma får vores bedste og varmeste anbefaling, og kan hjælpe jer med lækre retter og buffeter til den store dag.

Om Catering konfirmation københavn

Har I særlige ønsker eller den helt store menu planlagt allerede, så er det bare at kontakte firmaet og høre om en god pris og deres eventuelle uddybende spørgsmål til hvordan jeres dag bliver perfekt for netop jer. Men er I lidt i tvivl stadigvæk, så fortvivl ikke. Kragerup & Ko har mange års erfaring i catering og madlavning fra både ind- og udland, og på hjemmesiden kan I finde masser af lækre forslag, der nok hurtigt skal få mundvandet til at løbe hos gæster i alle aldre.
Hos Kragerup & Ko stiller man ikke store krav til sine kunder. Men man stiller store krav til maden, så uanset hvad I ender med, vil I altid få serveret lækre, frisklavede retter af de bedste råvarer og med sans for detaljerne. Kragerup & Ko har passionen, maden, kokken. De kan endda også stå for tjeneren. Det eneste I skal gøre, er at invitere gæsterne.

catering-konfirmation-københavn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *