Chokoladekaramel

Chokoladekaramel

Kender du det, når du bliver spurgt hvad du helst ville undvære, hvis det kom til enten slik eller chokolade? Det er jo faktisk et skrækkeligt spørgsmål, og burde slet ikke besvares, for hvorfor skulle man dog være nødt til at undvære det ene fremfor det andet?

Skulle det dog nogensinde komme dertil, har vi allerede fundet svaret. Hvorfor vælge, når man kan få begge? Chokoladens uovertrufne smag og slikkets forførende sødme. Lidt sådan en oplevelse findes nemlig allerede i Karamellerietschokoladekaramel. Vi har endda to versioner. Den ene er skabt af kakaoplantens naturlige aromaer og den anden er overtrukket med en kåbe af mørk belgisk kvalitetschokolade. De er, ligesom Karamelleriets øvrige produkter, selvfølgelig håndlavede og skabt på gammeldags vis. Det synes vi giver vores karameller den kant de fortjener.

 

Se hvordan en chokoladekaramel produceres

Er du blevet nysgerrig på, hvad der mon er din yndlingssmag eller hvilken smag du ikke kunne leve uden, hvis du stod midt i dit livs ultimatum? Kom forbi en af vores butikker og bliv klogere på, hvad det er, der gør håndlavede karameller ekstra gode, hvordan de bliver produceret og hvorfor vi holder så meget af de traditionelle metoder. Vi er både lokaliseret i Svaneke på Bornholm ved havnen, og i Jægersborggade på Nørrebro i københavn.

Chokoladekaramel
Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.