Chokoladekarameller

Chokoladekarameller

Jeg elsker simpelthen at have gæster. For mine veninder ved, at jeg er det man kan kalde en rigtig slikmund. Min tand er måske den sødeste i hele vennekredsen og det er derfor sjældent at jeg får blomster, når de kommer på besøg og medbringer en værtindegave. I stedet får jeg søde sager. Slik, chokolade og karameller – og af dem der kender mig aller bedst, chokoladekarameller. Det er lige noget jeg kan bruge, så jeg inviterer tit gæster. Kokkererer gerne en 3-retters, hvis de vil gøre sig den ulejlighed, at finde mig mine yndlings eller nye versioner, jeg hidtil ikke har kendt til.

For nyligt skete det så, at jeg fik mig en ny favorit af chokoladekarameller. Min veninde var på besøg og havde en fin lille pakke fra Karamelleriet med til mig med chokoladekarameller.  Pakken var for sig selv rigtig fin og stilet og det var lige før end at jeg slet ikke nænnede at åbne den. Men jeg elsker alligevel chokoladekarameller for meget til, at lade dem stå der og ”gå til spilde”. De var simpelthen også så lækre med blød karamel inde i midten og så et godt og tykt lag mørk belgisk chokolade udenom.

 

Smagen af lykke med chokoladekarameller

At sige, at jeg næsten bliver lykkelig, når jeg spiser chokoladekarameller, er måske en overdrivelse. Men der er vist noget forskning der peger på, at chokolade faktisk efterligner følelsen af at være forelsket, og med disse nye yndlinge fra Karamelleriet, tør jeg godt at skrive under på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *