Chokoladekarameller

Chokoladekarameller

Når det er fredag i min familie, samles vi en gang om måneden og hygger os sammen. Alle i familien har deres yndlings, når det kommer til slik. Mit yndlings er og har altid været karameller. Ikke bare de der firkantede nogle fra Malarco, men sådan rigtige karameller som ens bedsteforældre højner til det hinsides, som værende den slags slik, der minder dem mest om deres barndom. Chokoladekarameller er min absolutte favorit. Jeg holder særligt meget af dem fra Karamelleriet. Hvis du kan lide den traditionelle flødekaramel, vil du elske deres chokoladekarameller.

Det er jo faktisk en flødekaramel, men med et twist. Den lækre og bløde karamel er nemlig forklædt i en kåbe af lækker mørk, belgisk chokolade. Det er svært at ende ud med andet end et fortrinligt resultat, når man blander verdens bedste chokolade med verdens bedste karamel. Chokoladekarameller er en sikker vinder.

 

Chokoladekarameller er altid en sikker vinder

Jeg holder faktisk så meget af chokoladekarameller fra Karamelleriet, at jeg har besøgt deres butik i København, for at blive klogere på, hvordan de fremstilles. Her kunne jeg se, at jeg ikke var den eneste, der var fan af de lækre karameller. Chokoladekarameller var en succes blandt både unge og gamle, der alle havde forelsket sig i den samme smag som jeg. Lækker karamel, mørk chokolade og et strejf af salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *