Crepepande

Crepepande

Med en crepepande fra Gense er du klar til at gå i køkkenet med stil. Crepe er fransk for pandekage, og som franskmændene bør du investere i en god crepepande og bage dine crepes med stil.
En crepepande købt hos Gense er designet i stilrent design og med ophæng, som gør den nem at opbevare og få fat i, når den skal bruges. Slut med at lede efter din crepepande bagerst i skabet – Hav den altid lige ved hånden.

Indvi din crepepande med stil

Har du investeret i en ny crepepande til køkkenet, bør du naturligvis indvie den med stil, og bage lækre crepes til familie. Følger du nedenstående opskrift, skal din crepepande nok komme til sin ret.

Til lækre crepes skal du bruge:
Korn af ½ vaniljestang
65 g rørsukker, helst lyst
100 g hvedemel
3 æg
¼ l letmælk
Kom de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk og pisk grundigt. Tilsæt æggene ét af gangen.
Smelt lidt smør på din crepepande, og fordel en passende mængde dej på den varme pande. Steg hver crepe i kort tid ved god, stærk varme. Vend og gentag på den anden side. Server med syltetøj og sukker, eller med is, flødeskum og chokoladesauce.

Din crepepande fra Gense er altid udarbejdet i støbejern, og kan bruges på alle varmekilder. For at understrege den lækre kvalitet, kommer den i en flot gaveæske.

crepepande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *