De Blødeste Karameller

De Blødeste Karameller

Vi havde planlagt at holde åbent hus her hos Danakon og den forbindelse, ville vi servere lidt spiseligt til de forhåbentligt mange besøgende. Vi overvejede noget tapas lignende som folk kunne gå og snacke af, og samtidig også nogle søde sager. En af vores medarbejdere havde været på Bornholm i sommerferien og var i den forbindelse stødt på karameller fra nogen, der kalder sig Karamelleriet. Han var ovenud begejstret for deres lækre karameller og prøvede at overtale os om, at vi skulle købe en masse forskelligt ind fra deres sortiment, som skulle serveres for de besøgende. Vi tog et smut ind til København for at besøge deres forretning, og for at finde ud af om det var det rette at servere. Vi fik et par smagsprøver og var overbevist med det samme. Vi skulle helt sikkert have karameller fra Karamelleriet til vores åbne hus og derfor købte vi en ordentligt omgang forskellige godter fra deres sortiment.

Flotte Firmagaver

Karamellerne var så lækre at vi besluttede os for, at der skulle indkøbes en masse firmagaver til vores medarbejdere, nu hvor vi alligevel var i Karamelleriets forretning. Derfor bestilte vi firmagaver til alle ansatte i vores virksomhed som en tak, for deres dedikerede arbejde. Der var lidt leveringstid da det var en rimelig stor ordre, men det var ikke noget specielt, og vi glædede os meget til at se reaktionen fra vores medarbejdere.
Vi fik besked fra Karamelleriet om, at vores bestilte firmagaver var klar til afhentning, og derfor sendte vi en stafet afsted efter dem. Vores medarbejdere blev meget positivt overraskede og firmagaven var en overraskende stor succes. Der var noget for en hver smag og det er nok de bedste firmagaver, vi nogensinde har bestilt.

De Blødeste Karameller

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *