Design skole

Design skole

Det kan være svært at få foden indenfor, hvis du ønsker at træde ind i designets og tekstilernes verden. En interesse og passion for mode og tekstildesign er ikke nok. Du skal have erfaring, kompetencer, et godt CV … Og så hjælper gode kontakter jo altid.

 

Få det hele på en design skole

Søger du ind på en design skole kan du få alt det overstående. Men hvorfor ikke starte så tidligt som muligt? Hos Textilskolen finder du en design skole, hvor du kan søge ind allerede når du skal i 10. klasse. Du vil få en kombination af de traditionelle faglige lektioner, som der skal være i en 10. klasses uddannelse, samt en masse kreative fag, hvor du vil blive testet og udfordret i dine kreative færdigheder. Der er masser af fordele ved at vælge en design skole så tidligt.

For det første for du foden inden for så tidligt som muligt. Du vil ud over at få gode venner og nye kontakter, også få en masse faglig sparring og du vil møde både nye og erfarne branchefolk, som kan guide dig og inspirere dig til din videre rejse. Du vil få en masse kontakter du kan bruge senere, og gennem udfordrende lektioner, vil du kunne udbygge dit CV og dine erfaringer med nye kreationer og produktioner inden for mode og tekstildesign.

design-skole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *