Designskolen

Designskolen

Du skal være designskolen Textilskolen i Holte fordi det er vigtigt at vælge en uddannelsesinstitution hvor engagement og en positivitet er vejen frem for både undervisere og elever. På designskolen får du mulighed for at prøve kræfter med dine drømme og egne evner, så du hele tiden bliver bedre og opnår større kompetencer inden for design. Drømmer du om at gøre karriere i designverden, er dette den oplagte mulighed for at forbinde teori med praksis.

 

Designskolen er vejen frem til den designinteresserede 10. klasses elev

Ved siden af den kreative undervisning på designskolen, vil du vedligeholde eller styrke din boglige faglighed i de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik, og på den måde ende ud med en 10. klasse som vil være en oplevelse for livet, og som vil lære dig både de almennyttige fag og meget mere praktisk inden for det fag du drømmer om at være en del af.

Designskolen ligger nord for København, kort tid fra København og med smuk udsigt til naturen, som vil være med til at inspirere dig og forny dig som designer. Har du allerede bestået 10. klasse, kan du eventuelt besøge designskolen som almindelig elev og tage på kreativ højskole for et år eller to.

designskolen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *