Designskolen

Designskolen

designskolen Textilskolen finder du et frirum for dig som brænder for godt design og kreativ udfoldelse i form af tekstildesign. En uddannelse fra designskolen vil give dig et stort forspring i forhold til dine konkurrenter, når du søger ind på de videregående designuddannelser i både Danmark og udlandet.

Du skal vælge designskolen Textilskolen, hvis du brænder for godt design, og samtidig har en stor kreativ side og passion for at skabe unikke kreationer. På designskolen får du lov til at udforske din kreativitet, og du får mulighed for at arbejde med nogle ting, som virkelig interesserer dig.

 

Vælg designskolen hvis du brænder for design

De passionerede og dygtige undervisere har alle mange års praktisk erfaring i branchen, og kommer fra forskellige grene af designverden. På den måde er de i stand til at klæde eleverne på i alle grene af designverden, og designskolen er samtidig i stand til at tilbyde et bredt netværk og sparringsmiljø, hvor der kan skabes kontakter til videre karriere i branchen.

 

En anden fordel ved designskolen Textilskolen er at det er en designskole, der bygger på sociale bånd og passioner. Du vil få venskaber og relationer igennem hele forløbet, udbygge dit CV med fantastiske kreationer, og danne interesser og relationer for livet.

Designskolen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *