Designuddannelse Danmark

Designuddannelse Danmark

Textilskolen er Danmark førende uddannelsessted inden for forberedende designuddannelse Danmark. Drømmer du om en karriere inden for mode og tekstildesign, kan du samle både erfaring, lærdom og porteføljer via vores forløb. Hos Textilskolen får du mulighed for at udvikle og afprøve dine talenter inden for mode- og tekstildesign, således at du er bedst muligt forberedt på en videre designuddannelse Danmark.

Invester i din fremtid med designuddannelse Danmark

Går du rundt med en designer i maven, og drømmer om at blive det næste store hit på catwalken, så kan du ikke starte for tidligt med at tilrettelægge din designuddannelse Danmark. Vi stræber efter at udvikle dine talenter, gennem nysgerrighed og kreativitet, og vores undervisere er altid klar til at udfordre dig gennem teknik og praktiske opgaver.

Alle forudsætninger for et lære- og oplevelsesrigt ophold er således til stede i vores smukke omgivelser. Vi er beliggende i smukke naturomgivelser i Holte og er i besiddelse af fremragende faciliteter, der vil hjælpe dig med at finde inspiration og energi som designer.

Vi forbereder dig på en videregående designuddannelse Danmark, gennem et fuldtidsstudie med daglig undervisning fra 9-15.

Designuddannelse Danmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *