Differenstryk

Differenstryk

Formålet med at måle differenstryk i et system, er at beregne forskelle mellem tryk på forskellige punkter i det pågældende system. Differenstryk er et begreb som helt grundlæggende betegner en måling, der anvendes i flydende systemer.

Derfor kan de være svære at sætte sig ind i, for den almindelige dansker, der ikke arbejder professionelt med differenstryk og relaterede produkter. Det har vi sat os for at gøre noget ved, for Klinger Danmark ligger i eliten af virksomheder, ikke kun i Danmark, men i hele verden.

 

Bliv klog på differenstryk

Selvom det umiddelbart lyder som en simpel handling at foretage måling af et differenstryk, så er det ikke helt så ligetil i praksis. Der er en lang række af faktorer, der spiller ind og påvirker den endelige værdi for det pågældende differenstryk, og der er tale om en meget kompliceret beregning.

Vi vil derfor via en ukuelig og høj kvalitetskontrol, god service og et imponerende kendskab til alt fra differenstryk til butterflyventiler, har de været med til at sætte standarder i branchen på verdensplan.

Differenstryk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *