Effektiv SEO

Effektiv SEO

Effektiv SEO er det arbejde, der gør at folk nemt finder din hjemmeside via Googles søgeresultater. Googles algoritmer fremmer de hjemmesider, som systemerne vurderer som succesfulde og kvalitetsrige. Hvorvidt en hjemmeside er det, styres ud fra adskillige algoritmer om alt fra tekst til kodearbejde og linkbuilding. Derfor handler effektiv SEO også blandt andet om at få sin hjemmeside delt, og skrive godt indhold som brugerne finder berigende.

 

3 hurtige effektiv SEO tips

Effektiv SEO tip #1: Skriv fantastisk, nyttigt indhold, der bruger ord og sætninger som folk anvender til at søge efter dine produkter og tjenester. Kend din målgruppe.

Effektiv SEO tip #2: Gør det nemt for folk at dele dit indhold og linke til det. For eksempel via social media knapper til hurtigt at dele en artikel eller produktside. Sørg også for at dit indhold er værd at dele, så folk har lyst til at sprede budskabet.

Effektiv SEO tip #3: Husk selv din SEO. Din SEO-optimering starter med dine søgeord, og de skal naturligvis også inkorporeres naturligt overalt på din hjemmeside.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *