Effektiv SEO

Effektiv SEO

Du har betalt for at få en fantastisk hjemmeside, du har gode tekster, glade kunder … Men du har svært ved at få nye kunder ind. Én af de største årsager til dette, er at din effektiv SEO strategi og udførelse mangler. Uden den, kommer du ingen vegne online.

 

Effektiv SEO er vejen frem for alle

Effektiv SEO handler om at blive mere synlig online. Det bliver du ved at få søgemaskinerne til at opdage dig – Aka have effektiv SEO både on-page og off-page. Du bør altid starte på din egen hjemmeside og få en grundig og uvildig gennemgang af din tekniske SEO. Mange bureauer der laver hjemmesider, laver et fantastisk design og et unikt brand rent grafisk, men halter bagud på teknisk effektiv SEO. Det kan et SEO bureau som SoftwareDanmark til gengæld hjælpe dig med. Her gennemgås alle koder og mere end 47 effektiv SEO faktorer, for at sikre at din hjemmeside bliver så optimal som mulig.

Herefter bør du gennemgå dine tekster, sikre dig at du bruger de korrekte vendinger og søgeord som kunderne også benytter sig af, samt at din tekst er informativ, imødekommende og brugbar. Først når disse ting er på plads, bør du se på at skabe linkjuice ekstern, annoncere med mere.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *