Effektiv SEO

Effektiv SEO

Når det kommer til SEO arbejde, bør man altid gå efter at udføre effektiv SEO. Tidligere var dette arbejde også omtalt som White Hat SEO. I denne artikel vil vi undersøge 2 af de forkerte SEO metoder, kaldet Black Hat SEO, i et forsøg på at hjælpe dig med at afgøre, om det SEO firma du bruger i øjeblikket måske ikke er det bedste på markedet. Hvis du opdager at der er brugt forkert SEO, anbefaler vi at du kontakter SoftwareDanmark, og får et tilbud på god effektiv SEO efter White Hat metoderne.

 

2 Black Hat SEO tiltag der aldrig er effektiv SEO

  1. Skjult indhold

Toppen af ​​vores liste over Black Hat SEO teknikker er skjult indhold. Skjult indhold kommer i mange forklædninger, men det grundlæggende princip er, at i koden for webstedet vil der være indhold fyldt med søgeord, som ikke vil være synlig for slutbrugeren af ​​sitet. Dette er aldrig effektiv SEO.

  1. Meta Keyword stuffing

Der er to meta-tags, der generelt bruges til at informere søgemaskiner om indholdet på siden. De bor mellem <head> tag’ene på en side, og når de bruges forkert, kan de signalere til søgemaskinen, at der bruger spam teknikker i et forsøg på at forbedre sin placering. Dette er aldrig god og effektiv SEO.

 

Alle disse teknikker er ildeset af søgemaskiner og hvis de opdages, kan det betyde, at din hjemmeside vil blive straffet eller endda forbudt. Derfor: Brug kun effektiv SEO.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *