Effektiv SEO

Effektiv SEO

Effektiv SEO handler om meget andet end blot koder og tekniske udfordringer, som programmører er de eneste der kan gennemskue. Effektiv SEO er nemlig også noget så simpelt som at udarbejde gode, naturlige tekster der indeholder ens søgeord, sørge for at url-adresserne er korrekte med mere.

 

Effektiv SEO tips

I dette indlæg deler vi yderligere et par tips. I et andet indlæg snakkede vi om effektiv SEO kræver at søgeord indskrives i titler og tekst på hjemmesiden. Det er også korrekt. Men brug ikke søgeordet for meget. Det kan være lidt selvmodsigende, men effektiv SEO handler om at finde balancen mellem at bruge sit søgeord, men stadig lade det fremgå naturligt. Og det gør du ikke, hvis du bruger dit søgeord i hver eneste sætning.

Derudover bør du udarbejde korrekte url’er, som også indeholder de relevante søgeord. På en side om isvafler bør url’en for eksempel hedde firmanavn.dk/isvafler i stedet for firmanavn.dk/0301pr47 eller andre spøjse adresser som nogle hjemmesidesystemer kan kreere.

Inkluder også altid et billede, når du arbejder med effektiv SEO. Og her bør billedet naturligvis også indeholde dit søgeord, samt have en ALT-tekst, der svarer til søgeordet. Hvis vi igen bruger isvafler som et effektiv SEO eksempel, så bør billedet hedde ”Isvafler” og have samme ALT-tekst, for at være optimeret mest muligt.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *