Effektiv SEO

Effektiv SEO

Effektiv SEO optimering har – som med alle ting i livet – en god, sund, fair måde at gøre tingene og en dårlig, uretfærdig, ligefrem fræk måde at gøre tingene. At beskrive de to SEO metoder udtrykkes typisk med “White Hat” og “Black Hat” SEO. Vil man arbejde med effektiv SEO er det White Hat SEO der skal benyttes.

 

3 måder at lave Black Hat SEO og aldrig få effektiv SEO resultater

  1. Meta Keywords

Meta Keywords bør være en kort liste over ord, der informerer om hovedfokus på siden. Meta søgeord er blevet så misbrugt i fortiden, at der er få, om nogen søgemaskiner, der tager nogen notits af dem.

  1. Doorway eller Gateway Pages

Doorway eller Gateway-sider er sider designet til søgemaskiner og ikke for slutbrugeren. De er dybest set falske sider, der er fyldt med indhold og stærkt optimeret til 1 eller 2 søgeord, der linker til et mål eller destinationsside. Slutbrugeren ser aldrig disse sider, fordi de automatisk omdirigeres til den rigtige side.

  1. Link Farming

Link farming er sider der kun har til formål at samle links. De vil ikke give dig nogen trafik, og du risikerer at have dit websted forbudt for at deltage på disse sider.

 

Disse 3 teknikker er ildeset af søgemaskiner og hvis de opdages kan betyde, at din hjemmeside vil blive straffet eller endda forbudt. Du bør derfor altid kun vælge at arbejde med bureauer, som bruger effektiv SEO til at fremme din placeringer.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *