Effektiv SEO

Effektiv SEO

Hvis man har læst lidt op på markedsføringsstrategi, ved man at effektiv SEO faktisk er en afgørende factor for enhver digital strategi. Alligevel er der faktisk forbløffende mange danske virksomheder, der slet ikke berør dette punkt, når det kommer til markedsføring. Der er dog også en del der prøver, men som desværre ikke har nok viden eller kompetencer på området, til at skabe de rigtige resultater.

 

Hvad er effektiv SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, der på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Alene ordet kan godt lyde en smule uoverskueligt, men SEO – og især effektiv SEO, er faktisk bygget på god logik, der er omsat til algoritmer. Algoritmer er et regelsæt, der er udstedt af Google, som bestemmer hvorvidt ens hjemmeside er værd at besøge.

Når man arbejder med effektiv SEO handler det om at sende et signal til Google og andre søgemaskiner, der fortæller, at man faktisk har en hjemmeside af denne slags, der er værd at besøge. Men hvordan gør man så opmærksom på sig selv, så man bliver set af Google? Det gør man ved at have noget, der er noget værd for forbrugeren. Altså skal ens hjemmeside både være stylet og tillokkende, samtidigt med at den er korrekt opsat. Der skal være en vis form for etos, hvor man som afsender også virker kompetent og dermed også efterstræbt.

Effektiv SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *