Effektiv SEO

Effektiv SEO

For at lave effektiv SEO kræver det en række værktøjer der både kan analysere dit arbejde, og hjælpe dig med det. Her kommer en række af de mest grundlæggende effektiv SEO værktøjer, du bør være i besiddelse af.

 

Gode effektiv SEO værktøjer at have ved hånden

Uanset hvilket CMS system du bruger (hvordan din hjemmeside er bygget) skal det som minimum være udstyret med et effektiv SEO plugin, der tillader dig at skrive titel, beskrivelse, samt tagge dine billeder. Yoast anbefales til WordPress systemet.

Hav også altid et værktøj der hjælper dig med at checke for broken links (også kaldet døde links). Xenu’s Link Sleuth er en god, gratis mulighed, der hurtigt kan hjælpe dig med mere effektiv SEO.

Screaming Frog bør også være standard til at finde 301 og 302 redirects og få det løst, hvis det er nødvendigt. Du kan tjekke op til 500 url’s gratis, hvilket kan række et godt stykke for de fleste virksomheders effektiv SEO arbejde.

Først når du har de helt grundlæggende værktøjer på plads, er du klar over præcis hvor effektiv SEO du har udrettet, samt hvad du kan forbedre. Og så er du klar til at lade det hårde arbejde med SEO optimering begynde …

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *