Effektiv SEO

Effektiv SEO

Vil du gerne bemærkes af søgemaskinerne? Det tænkte vi nok. Det vil alle virksomheder gerne. Men det at have en hjemmeside er ikke nok til at blive bemærket, og derfor kræver det noget ekstra arbejde, at blive populær hos Google. Og vil du være meget populær, kræver det meget arbejde. Til gengæld vil effektiv SEO sørge for at du kommer til at se mere trafik på hjemmesiden, og flere kunder.

 

2 tips til effektiv SEO

Hvis vi blot snakker om helt basic effektiv SEO, der gør en forskel, og som alle kan lave, så er der en række tips som er alfa og omega. Dem deler vi gerne, så her kommer de første to.

Overskrifter. Sørg altid for at indskrive relevante søgeord i alle overskrifter. Naturligvis ikke alle søgeord i samme overskrift, det er klart. Men hvis et af søgeordene er isvafler, så lav effektiv SEO ved at lade overskriften hedde ”Vores bedste isvafler” i stedet for ”Vores bedste produkter”.

Artikler og blogs bør heller aldrig overses. Og selv hvis du ikke har den helt store forfatter i maven, så er der muligheder på dette punkt. Effektiv SEO bygger på ca. 200 ord pr. side/blog/artikel. Har du mere at sige, er det kun godt, så længe det er relevant og godt skrevet.

effektiv-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *