Energimærkning København

Energimærkning København

Selvom nybyggerier skyder op som paddehatte, er Europa generelt set stadig kendt for at genbruge gamle huse og byggerier længere end mange andre steder. Man anslår at 90 % af nutidens bygninger stadig være i brug i 2050. Problemet er at 75% af disse bygninger er ikke energieffektive, og 80 millioner europæere lever i fugtige og usunde boliger. Samfundet har behov for energieffektive bygninger, der giver både et sundt indeklima og påvirker miljøet minimalt.

I Danmark kalder vi blandt andet tiltagene for at opfylde disse behov for energimærkning København.

 

Energimærkning København skal tredoble indsatsen

Med energimærkning København er det politikkernes håb at vi kan tredoble vores renoveringsindsats. Dette anses som et krav, for at vores bygninger skal være egnet til beboelse i år 2050. Den politiske plan er at energimærkning København ordningen vil føre til væsentlig reduktion i energiforbruget og de sundhedsmæssige omkostninger, samt fremme økonomisk vækst og jobskabelse.

Rådgivende ingeniørfirma Københavnhar travlt som aldrig før, og byggesektoren er den største energi forbruger i Europa. Men danskerne har taget energimærkning København til sig, og vi bygger gerne miljøvenligt og istandsætter med miljøet og energien i tankerne. Kunne vi blive bedre? Så ganske afgjort. Men vi er på vej i den rigtige retning, så længe vi husker energimærkning København.

Energimærkning-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *