Energimærkning Pris

Energimærkning Pris


Forklar energimærkning
Nyopførte bygninger på over 60m2 skal energimærkes i henhold til dansk lovgivning. Derudover skal de fleste bygninger, der anvendes til beboelse eller erhverv, også energimærkes. Energimærkningen bruges til at belyse bygningens energimæssige forfatning.
Energimærkning pris kan variere meget og det kan derfor være en god idé, at aftale en energimærkning pris på forhånd, med dit valgte konsulentfirma.

Vælg Danakon til energimærkning pris


Hos Danakon arbejder vi ikke ud fra en fast prisliste. Vores energimærkning pris fastsættes ud fra den individuelle opgave. Hos Danakon tilbyder vi energimærkning til både privat og erhverv.
Vores energikonsulent laver en grundig besigtigelse af din ejendom, hvor han registrerer og laver beregninger på de forskellige dele i jeres klimaskærm (alt det, der skiller ude fra inde: tag, vægge, isolering med mere) samt VVS-anlæggende. Dataen som vores energikonsulent indsamler, bliver indtastet i et program, der herefter beregner energimærkningen på en skala fra A til G. Energikonsulenten udarbejder en energimærkerapport, der indeholder forskellige tiltag, som vil forbedre energiforbruget og konsulenten vil efterfølgende gennemgå rapporten i fællesskab med jer, for gøre det klart hvor I lettest kan sætte ind og skabe forbedringer. Nogle forbedringer kan være lette at udføre, mens andre kan kræve en større renovation.
Kontakt Danakon i dag, hvis du søger den bedste energimærkning pris.

Energimærkning Pris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *