Energiramme

Energiramme

En energiramme bruges til at lave en sammenvejning af den pågældende bygnings energimæssige tilstand. Vi fornærmer næppe nogen, hvis vi siger, at det ikke nødvendigvis er et emne som du har den største ekspertise i. Det er de færreste der har det. Heldigvis ér der folk, der har gjort emnet til deres levevej, for hos D&N rådgivende ingeniører står de klar til at hjælpe dig med opgaver inden for installations- og bygningskonstruktioner, projektering og projektledelse.

Om Energiramme

Herunder gælder naturligvis også at sikre at din energiramme opfylder de gældende lovkrav og sikkerhedsregler, samt dine ønsker til beregning af den energi, der skal bruges til at varme den pågældende bygning op. Og det er uanset om etageboliger, butikker, banker, laboratorier eller noget helt femte.

I en energiramme tager man hensyn til en lang række af faktorer, og derfor er det også vigtigt at arbejdet udføres med et resultat af topkvalitet. Hvis der laves fejl, kan det have store konsekvenser for det færdige resultat, men D&N rådgivende ingeniører har mangeårig erfaring i at tage alle forhold i betragtning, og altid tage hensyn til for eksempel solindfald og solafskærmning, naturlig ventilation, det planlagte indeklima, varmeanlæg og bygningens klimaskærm.

Kontakt D&N allerede i dag, så kan du hurtigt få hjælp til din energiramme.

Energiramme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *