Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Vi skulle flytte fra vores gamle lokaler og der var både kontor og lager, der skulle flyttes. Vi har mange ting og derfor kontaktede vi et flyttefirma, der skulle stå for vores erhvervsflytning. Efter at have undersøgt markedet for erhvervsflytning, tog vi kontakt til Axdal, for at høre hvad de kunne tilbyde os. De fortalte om deres mange års erfaring i branchen og om hvordan de håndterer alle slags flytninger, både erhvervsflytning og privat. Det der virkelig gjorde udslaget for vores virksomhed var, hvordan Axdal håndterer erhvervsflytning for virksomheder.

Erhvervsflytningen gik smertefrit

Axdal stod for alt i forbindelse med vores erhvervsflytning. De flyttede alt vores IT udstyr fra kontoret, demonterede udstyr på vores lager og klargjorde de nye lokaler til indflytning. Der skulle afmonteres et par døre og afskærmes lidt forskellige steder, så vi var sikre på at intet ville blive ridset. Dette Axdal uden problemer.
De læssede alle ting af og monterede det, som der var blevet aftalt. Det var en rigtig smertefri erhvervsflytning og alle aftalte tidsplaner blev overholdt uden problemer. Vores virksomhed har været ovenud tilfreds med hele forløbet og vi føler at Axdal har håndteret erhvervsflytningen super professionelt.

Erhvervsflytning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *