Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

En erhvervsflytning kan være ganske uoverskuelig. Selve flytningen er én ting, men der er mange andre ting, der skal overvejes, hvis det skal gå så smertefrit som muligt. Dette oplevede vi i vores virksomhed, da vi skulle flytte fra vores gamle lokaler og over til nogle nye moderne lokaler. Vi tænkte at vi selv kunne planlægge flytningen, men vi fandt hurtigt ud af, hvor stressende og uoverskueligt dette kan være, når det normale arbejde skal passes ved siden af. Derudover vidste vi ikke i hvilken rækkefølge, det ville være smartest at gøre tingene i, i forbindelse med vores erhvervsflytning.

Axdal – Erhvervsflytning gjort enkelt

Vi tog derfor en anden beslutning. Vi kontaktede et par flyttefirmaer for at høre, hvordan de kunne være behjælpelige med vores flytning. Det var ikke svært for os at tage en beslutning, om hvilket flyttefirma vi skulle vælge, efter vi havde snakket med Axdal. Deres erhvervsflytning tilbud var virkelig godt. De sendte en mand ud for at danne sig et overblik over vores erhvervsflytning. Han udarbejde, på baggrund af besøget, en tidsplan med deadlines, planlægning af detaljer og, ikke mindst, kom han med en rigtig fornuftig pris på vores flytteprojekt.
Axdals medarbejdere stod konstant til rådighed de gange vi havde spørgsmål og de var, i det hele taget, meget servicemindede. Med hjælp fra Axdal blev vores erhvervsflytning en overskuelig proces, der ikke tog pusten fra os, og de sørgede for at vi kunne passe vores arbejde på tilfredsstillende vis ved siden af. Vi vælger uden tvivl erhvervsflytning fra Axdal i fremtiden.

Erhvervsflytning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *