Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Vi havde, som virksomhed, valgt at alliere os med Axdal Flytteforretning, da vi skulle flytte fra vores gamle lokaler. Vores virksomhed havde fået muligheden for at flytte fra vores gamle slidte lokaler, til nogle helt nye og topmoderne lokaler ikke langt derfra. Vi tog Axdal med på råds og fik dem til at udarbejde et tilbud på erhvervsflytning for os. Det var så godt at vi bekræftede tilbuddet med det samme.

Rådgivning i verdensklasse – Erhvervsflytning fra Axdal

Vi havde sat en intern medarbejder til at stå for flytteprojektet. Hun havde nogle idéer til hvordan flytningen kunne forløbe så enkelt som muligt. I samarbejde med Axdal blev der udarbejdet en tidsplan med deadlines på, hvornår vi skulle have gjort forskellige ting klar. Vores projektleder var i kontakt med dem i ny og næ, for at få rådgivning i, hvordan vi på bedste vis kunne ordne forskellige ting, og hver gang var Axdal virkelig servicemindede og kompetente.
Da dagen oprandt og selve erhvervsflytningen skulle finde sted, var en smule nervøse over hvordan det hele skulle forløbe. Axdal var dog super punktlige og de var klar til aftalte tid. Deres flyttefolk ordnede alt som aftalt og de var meget forsigtige med vores udstyr. Alt kom sikkert frem til vores nye lokaler, som Axdals ansatte havde gjort klart til indflytning i form af afdækning af forskellige vægge osv.
Det var en fuldstændig fantastisk erhvervsflytning som Axdal stod for og vi var alle overraskede over, hvor let det hele var gået. Uden deres rådgivning og ekspertise indenfor erhvervsflytning var vi aldrig nået sikkert i mål.

Erhvervsflytning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *