Et smukt bord kalder på smukt bestik

Et smukt bord kalder på smukt bestik

Det er sjovt som mange mennesker mener, at gamle mennesker ikke har nogen sans for stil. Det mest stilfulde menneske jeg kender, er faktisk min bedstemor. Hun ved en masse om personlig stil og endnu mere om indretning. Faktisk har jeg allerede sagt til hende, at hun skal komme og hjælpe mig med indretningen af mit eget hjem, når jeg får råd til en opdatering. Men er der en ting, som hun er særligt skrap til, er det borddækning. Hun har alle mulige forskellige slags bestik. Det ene mere smagfuldt og yndigt end det andet. Hun har samlet i mange år, og selvom jeg glædes ved at arve bestik, er det ambivalent, da bestik betyder ingen bedstemor. Derfor har hun foræret mig en smule bestik allerede, så jeg også kan glæde mig ved at dække et flot bord.

Bring hyggen ind med sølv lysestager

En anden ting, som jeg personligt synes pynter pænt på et veldækket bord er sølv lysestager. Det gør ligesom noget ekstra ved hyggen, når man sidder blandt venner og ser på vågen der langsomt kommer ned mod bunden i det gullige skær fra sølv lysestager. Det er faktisk uanset årstid, at jeg synes sølv lysestager er enormt hyggelige. Både de lune sommeraftener, måske endda ude på terrassen, hvor to sølv lysestager svajer i den svage sommervind. Eller det lunefulde efterår eller vinter, hvor mørket falder tidligt på, og hvor det er hyggeligt at sidde indendørs i tæpper og hygge sig med levende lys i sølv lysestager.

Et smukt bord kalder på smukt bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *