Eyelash extensions København

Eyelash extensions København

Kan alle få foretaget en eyelash extensions København?

Nej, desværre ikke. Der er enkelte grundregler der skal opfyldes, for at du kan få en eyelash extensions København. Grundreglerne er at dine vipper skal have en længde på over 5 mm og være sunde. Du skal desuden være i stand til at ligge med lukkede, rolige øjne under behandlingen, fora t skabe et godt resultat. I allergisæsonen, kan der også være nogle kunder, der må undvære deres eyelash extensions København, fordi deres øjne klør for meget.

 

Hvad må jeg ikke efter en eyelash extensions København?

Når du har fået lavet eyelash extensions København er der flere ting i din dagligdag, som du skal være opmærksom på. Du bør også undgå at sove med hovedet begravet i hovedpuden, og bør ikke bruge vat og olieholdige produkter i øjenområdet. Du skal også vænne dig til ikke at hive, pille eller trække i dine extensions.

Efter en eyelash extensions København behandling må du ikke bruge mascara, da produktet indeholder olier, der vil opløse limen som binder dine naturlige vipper og extensions sammen. Du bør også investere i et serum til at pleje vipperne, samt en vippe shampoo til at rense dem dagligt for døde hudceller og olier, der kan give øjenbetændelse.

Tal med Shje i København om en volume eyelash extensions København, så er du i gode hænder.

eyelash-extensions-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *