Eyelash extensions København

Eyelash extensions København

Med en eyelash extensions København får du tiltrækkende og forførende øjne uden besvær. Du slipper for mascara og vippebukkere, og får et eyelash extensions København resultat, der holder i flere uger.

 

Hvad er eyelash extensions København?

Eyelash extensions er buketter eller enkelte hår, der med en holdbar og skånsom lim limes fast på dine egne vipper. Dette giver et naturligt og fyldigt look, og du kan vågne op hver morgen med drømmesmukke vipper. Får du lyst til at ændre længden på dine eyelash extensions København, kan de nemt aftages og nye påsættes.

Du bør regne med at skule have opfyldt dine extensions efter ca. 3 uger, da de fleste på den tid taber ca. halvdelen af de ekstra påsatte hår. Venter du længere, vil det ofte være nødvendigt med en helt ny påsætning.

Før eyelash extensions København påsætning skal du sørge for at have fjernet mascara og andet makeup, minimum 15 minutter før behandling. Du skal også være helt sikker på at der ikke er rester af makeup-fjerner på dine vipper.

Efter påsætningen af dine eyelash extensions København bør du undgå bad, solarium og sauna de første 48 timer. Du bør også undgå meget lange varme bade, og huske at duppe øjnene forsigtigt efter bad, i stedet for at tørre. Undgå også at gnide dig i øjnene, samt ligge med ansigtet ned i puden, når du sover. Det vil kunne knække og rive hårene fra din volume eyelash extensions København ud før tid.

eyelash-extensions-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *