Fashiondesigner

Fashiondesigner

Hvis du også går med en iværksætter i maven og drømmer om at blive den næste store fashiondesigner, behøver du blot at knibe dig selv i armen. Drømmen behøver ikke længere forblive en drøm. På Textilskolen kan din drøm om at blive fashiondesigner blive til virkelighed. Eller, du kan i alt fald få det lille frø til at spire og dygtiggøre dig indenfor feltet side om side med andre håbefulde aspiranter, der alle drømmer om at skabe sig et navn indenfor denne verden.

Hvis du både har passionen og evnerne til at udfordre branchens store navne, er det bare med at holde tungen lige i munden og jagte din drøm. På Textilskolen er vi klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Hvert eneste år sender vi nye funklende og bragende dygtige talenter ud på markedet. Vi tør godt at love dig, at du efter et ophold hos os, vil få en række fordele, der kan hjælpe dig i din videre jagt på drømmen om at blive fashiondesigner.

 

Hvad skolen kan tilbyde dig

Hos os er din uddannelse ikke en lang videregående uddannelse som fashiondesigner, men derimod både kortere og lidt længere uddannelsesforløb, hvor vores mange dygtige undervisere vil udfordre og udruste dig til en fremtid som fashiondesigner. Vi har nogle af de bedste undervisere i branchen og vi er stolte af dem. Her hos os prioriterer vi undervisningen og den kreative udfoldelse over alt andet. Det synes vi giver mest mening, når vores nøgleord er kompetence, kvalitet og professionel tilgang, som vi dagligt bestræber os på at leve efter.

Du kan læse meget mere om Textilskolen på vores hjemmeside.

Fashiondesigner