Firma Facebook side

Firma Facebook side

En firma Facebook side er en fantastisk mulighed for virksomheder. Gennem Facebook er det muligt både at brande sin virksomhed og sine produkter/ydelser, men også at yde ekstra kundeservice, samt få billig og effektiv annoncering. Når man ønsker annoncering gennem en firma Facebook side er det dog vigtigt at kigge på mulighederne, og vælge den korrekte form for annonce.

 

Firma Facebook side udvidelser: 2 hurtige annonceringsmuligheder

Firma Facebook side annoncemulighed 1: Spred budskabet (boosting af opslag) kampagner. Skal man have succes med boosting af opslag, er det afgørende, at der er en god sammenhæng mellem indholdet og det tekniske og menneskelige aspekt. Boosting af et hvilket som helst opslag giver altså ikke succes i sig selv, hvis ikke opslaget er udarbejdet korrekt for brugerne.

Firma Facebook side annoncemulighed 2: Videovisninger kampagner. Facebook ønsker at slå YouTube af tronen og blive verdens største videomedie. Samtidig elsker Facebooks brugere at se videoer, og der opleves generelt meget højt engagement, hvad angår likes, kommentarer og delinger.

firma-facebook-side

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *