Firma Facebook side

Firma Facebook side

Har du som virksomhed allerede en firma Facebook side, kan næste skridt meget vel være effektiv annoncering gennem din firma Facebook side. Netop annonceringsværktøjet har gjort at virksomheder har næsten uanede muligheder for at brande både deres firma Facebook side, deres hjemmeside og deres produkter.

 

Firma Facebook side udvidelser: 2 hurtige annonceringsmuligheder

Firma Facebook side annoncemulighed 1: Øget trafik (klik til website) kampagner. Savner du mere aktivitet på dit website, så vil øget trafik være en vigtig målsætning. Øget trafik er lig med flere kliks til dit website, hvilket kan være med til at øge salget af dine produkter og/eller ydelser.

Firma Facebook side annoncemulighed 2: (Multi Product Ads) kampagner. Fremvisning af produkter (Multi Product Ads) er en effektiv annoncetype, der giver dig mulighed for at markedsføre op til 5 produkter i én annonce. Via annonceværktøjerne kan der spores hvilke produkter der skaber størst interesse. Tilmed kan det måles, hvor mange der klikker, og hvor mange der foretager et køb. Det er relevante data, der kan gøre det nemmere at målrette annoncer videre.

firma-facebook-side

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *