Firma frokostordning

Firma frokostordning

En firma frokostordning kan være mange ting. Knasende sprødt brød der damper fra ovnen, frisklavede salater med spændende smagssammensætninger, den silkebløde chokoladetærte til dessert, fyldte og velsmagende sandwichs … Hvad skal din firma frokostordning indeholde?

 

Lad Kragerup & Ko stå for din firma frokostordning

Uanset hvilken form for firma frokostordning du efterspørger, så anbefaler vi at du lader Kragerup & Ko stå for din firma frokostordning i København og omegn. Cateringvirksomheden blev født ud af en lidenskabelig lyst til at dele de simple glæder, de friske råvarer og de perfekte smagssammensætninger. En passion for at se den begejstring som lækre fødevarer kan frembringe i mennesket.

Forestil dig at nyde en muffin stadig varm fra ovnen, lavet med ægte smør og frisk frugt, sammen med en dampende cappuccino. Til frokost, kan du vælge blandt dagens retter såsom for eksempel spaghetti bolognese med krydret tomatsauce og friske krydderurter eller en ovnbagt asparges og land skinke quiche med tilhørende salat. Kragerup & Kos firma frokostordning tilbyder store hjemmelavede madtærter, tunge gryder med dampende retter, smukke søde sager og kan altid servere sandwich, supper og salater. Det hele afhænger kun af jeres ønsker til en firma frokostordning, samt hvad I bestiller.

Firma-frokostordning
Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.