Firma frokostordning

Firma frokostordning

Bestiller du en firma frokostordning fra Kragerup & Ko kan du være sikker på at alt er forberedt internt af deres professionelle kokke og køkkenpersonale. En god blanding af kvalitetsprodukter, årstidens råvarer og kreative udfoldelser sørger for at firma frokostordning serveringer fra Kragerup & Ko altid er en succes.

 

En firma frokostordning du bliver glad for

De stræber efter at være konstant og konsekvent venlige, opmærksomme, leveringsdygtige i fantastiske retter og alt præstere det bedste i køkkenet. Kragerup & Ko ønsker at gæstens firma frokostordning oplevelse skal være behageligt, og derfor fokuserer de på alle aspekter, der er involveret: god mad, venlig service, berusende aroma, og uimodståelige serveringer.

Udover de lækre firma frokostordning buffeter, er Kragerup & Ko også leveringsdygtige i at kunne servere mødepakker, frugtkurve, sandwichs, pindemadder til receptionen og meget andet. Deres højt uddannede kokke og leveringspersonale vil oprette kvaliteten og sørge for at din ordre er perfekt hver gang. Uanset hvad du bestiller.

Firma-frokostordning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *