Firma frokostordning

Firma frokostordning

Jeg arbejder I et firma, hvor jeg har været I mere end 15 år. Jeg har altid været glad for mit arbejde og for de opgaver jeg sidder med. Jeg er den type, der selvfølgelig påskønner udvikling, men som egentlig har det bedst med det velkendte. Jeg har smurt madpakke i alle 15 år, men nu har vi fået en firma frokostordning fra Kragerup og Ko. Jeg må sige, at jeg næsten er blevet en ny mand efter dette. Det kan godt være svært at være kreativ med de der madpakker og det er langt sjovere at komme ned i kantinen og blive glædeligt overrasket hver dag.

 

Firma frokostordning er måske noget for din virksomhed?

Kragerup og Ko kan faktisk både kokkerere i jeres egen kantine, eller de kan komme med den friske og lækre firma frokostordning hver evig eneste dag. Man kan selv få lov at have indflydelse på menuen, så længe man ikke beder dem gå på kompromis med den gode kvalitet af friske råvarer.

Nu kan jeg nøjes med at være kreativ, når jeg åbner køleskabet derhjemme og forestiller mig, hvordan min aftensmad skal se ud. Den behøver faktisk ikke være det helt store, for pludselig er firma frokostordning blevet mit nye yndlings måltid på dagen.

Firma frokostordning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *