Firmaflytning

Firmaflytning

Hos Axdal-Flyt har vi 35 års erfaring. Heriblandt også med firmaflytning. Så hvis du står som den ansvarlige, der skal koordinere selve flytningen af jeres virksomhed, kan I med fordel alliere jer med os. Vi lover en grundig og dybdegående gennemgang og rådgivning i forbindelse med jeres flytteprojekt. Hos Axdal-Flyt er vores kunderelationer den del af jobbet, som vi anser som vores kerne. Derfor sørger vi også altid for at forventningsafstemme og planlægge jeres flytteprojekt helt ned til den mindste detalje, så jeres firmaflytning kommer til at gå så problemfrit som muligt. Det gør vi naturligvis for at sikre os, at processen bliver som ønsket og at vi ikke støder på nogen uforudsete udfordringer undervejs.

 

Professionel hjælp til din firmaflytning

Når du bestiller en firmaflytning hos Axdal, skal du faktisk ikke gøre så meget mere end at læne dig tilbage og lade os klare det hårde arbejde. Vores kompetente og professionelle flyttemænd kan hurtigt og effektivt få nedpakket og læsset jeres kontorinventar og it-udstyr, og omtrent lige så hurtigt få det hele pakket ud og samlet på jeres nye adresse. En flytning med os, er altid en succes.

Skulle du og din virksomhed også have brug for lagerplads i forbindelse med firmaflytning, kan Axdal også hjælpe jer. Vi har god plads til både at opbevare arkiver, overskudsmøbler og lignende i både korte og lange perioder.

Firmaflytning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *