Firmafrokost

Firmafrokost

Kragerup & Ko lever af blandt andet at levere firmafrokost til adskillige arbejdspladser på især Sjælland og i Hovedstadsområdet. De er kendte for at have mange års erfaring, som udmærker sig i fantastiske anretninger, der sørger for at give fyldte maver og energidepoter. Alle leveringer er sammensat ud fra årstidens råvarer, friske tilberedninger og filosofien om at det perfekte måltid giver glade smagsløg, glade øjne og glade maver. Du kan derfor være sikker på at en firmafrokost fra Kragerup& Ko både er smuk at se på, smager skønt og altid mætter nok til at dine medarbejdere kan holde til en hel eftermiddags arbejde på kontoret.

Slut med den kedelige madpakke eller uinspirerende og usunde takeout fra grillen på hjørnet. Ind med Kragerup & Ko leveringer og en firmafrokost der glæder og gavner hele firmaet. De dygtige kokke hos Kragerup & Ko kan enten kokkerere i deres eget storkøkken i Glostrup og derefter leverer maden til jeres adresse eller komme ud til jeres kantine og stå for maden dér.

En firmafrokost fra Kragerup & Ko sørger for at sundhed møder velsmag, uanset hvor mange mennesker der skal kokkereres til. Hos Kragerup & Ko ved de nemlig at smag, variation og sundhed er tre vigtige elementer i enhver ret, og at frokosten sørger for at medarbejderne får overskud og ny energi til resten af dagen

Firmafrokost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *