Firmafrokost København

Firmafrokost København

Med mange års erfaring inden for firmafrokost København løsninger er Kragerup & Ko blevet en af de førende leverandører af kvalitets firmafrokost København til både erhvervsmarkedet, statslige organisationer og lærings & udviklings institutioner. Deres firmafrokost København menuer er opfindsomme, lækre, stilfuldt anrettet og kan tilpasses til at opfylde enhver situation.

Din faste firmafrokost København

Kragerup & Ko bruger kun de friskeste ingredienser til din firmafrokost København. Alle råvarer er lokalt fremskaffede hvor det er muligt. Alt deres firmafrokost København mad er tilberedt af deres engagerede team i Glostrup, og deres temperaturkontrollerede varevogne og pålidelige chauffører sikre, at deres fødevarer ankommer til tiden og i perfekt stand til din firmafrokost København

Kragerup & Ko har specialiseret sig i at yde din firmafrokost København den størst mulige respekt og dig den bedst mulige service og smag. Deres dygtige og passionerede team er klar med din firmafrokost København året rundt. Vær opmærksom på at spor af gluten, mejeriprodukter, nødder eller frø kan findes inden for alle deres menuer, men at du altid kan kontakte dem med særlige ønsker og krav, og så bliver der lavet en unik firmafrokost København til netop din virksomhed.

Firmafrokost København
Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.