Firmafrokost

Frokostordning København

Firmafrokost

En firmafrokost fra Kragerup & KO er en enkel, velsmagende og spændende løsning til virksomheder i alle størrelser. De fleste af Kragerup & Ko’s kunder er bosat i Hovedstadsområdet, men de leverer til hele Sjælland og sørger for at jeres firmafrokost står klar, når de første medarbejdere træder ind i kantinen i frokostpausen. Al maden kan forberedes i Kragerup & Ko’s storkøkken i Glostrup og derefter leveres, klar til servering, eller I kan bestille kokke der kommer ud i jeres kantine og står for madlavningen dér. Det er helt op til jer. På samme måde kan den ugentlige frokostfirma menu altid ses på Kragerup & Ko’s hjemmeside, men selvfølgelig tilpasses enkelte krav og ønsker der måtte være for netop jeres firma.

Bestiller du firmafrokost fra Kragerup & Ko er du sikker på at alt bliver lavet fra bunden, og med kærlighed til friske råvarer, årstidens frugt og grønt og sundhed og velsmag der går op i en højere enhed.

 

Med firmafrokost leveret fra Kragerup får I en sund, lækker og bæredygtig frokost der mætter både smagsløg og maver i mange timer, og som aldrig bliver kedelig og tør af at ligge i køleskabet hele formiddagen. En firmafrokost skal forene medarbejdere og bringe dem sammen, og med en firmafrokost fra Kragerup er der i hvert fald masser at snakke om i kantinen.

Firmafrokost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *